Te-ai plictisit de filmele horror comune care-ți dau fiori de fiecare dată când le vezi și ai nevoie de un motiv pentru a rămâne prizonier al sofitei tale pe timp de noapte? Iti prezentam aici cele mai bune filme online horror, fiecare din ele avand ceva special ce te va incanta si vei dori sa reveni pentru mai mult.

De la filme clasice la producții cu o notă mai modernă, avem ceva minunat care sa te tina pe nadejde pana dimineata. Asadar, fii pregatit sa iti dezvaluim cele mai bune filme online horror care te vor cufunda in intuneric!

1. Vineri 13

Vineri 13 este un film horror clasic si o parte a francizei care dateaza din 1980. Acesta este povestea lui Jason, un criminal psihopat care este adus la viata prin magie neagra si se concentreaza pe actiunea sale brutala. Acest film horror aduce in framantare orice public, intarindu-i spaima cu personajul Jason si clima sa modificata.

2. The Shining

The Shining este considerat unul dintre cele mai captivante si memorabile filme de groaza de pe ecran de la Stanley Kubrick. Acest film se concentreaza asupra lui Jack Torrance, un om disperat care isi pierde mintile atunci cand inchide hotelul unde se afla cu familia lui. Prezentand o lumesingura, aceasta epopee sinistra înfricoseaza privitorii,încadrand o poveste folosindu-se cu succes de factorii de teama ancestrala.

3. Halloween

Halloween a fost creat de John Carpenter si lansat in 1978 si este considerat un film de horror adevarat. John Carpenter a creat aceasta epopee horror in care stilul sau unic de cinematografie si muzica isi unesc fortele pentru a da viata acestei povesti groaznice despre Michael Myers, un criminal psihopat. Acesta violeaza regulile si ajunge acasa la sora sa, Laurie, care trebuie sa faca fata spaimelor sale.

4. Insula misterioasa

Insula misterioasa este unul dintre cele mai bune filme horror din anul 1973. Acest film întunecat se concentrează pe spaimele cotidiene ale lui Edward Kitsis, un om de afaceri care se confruntăn misterul unei insule tropicale și abia află despre pericolele ascunse care l-au devorat pe tatăl lui. Lungmetrajul este intunecat, misterios si un remake la fel de bun ca si filmul original, si iti taie respiratia pana la ultima scena.

5. Zgomotul

Zgomotul este un film erotic si horrifdist urias lansat in 2007. Acestaeste filmul ideal pentru orice fan al suspansului si al filmelor horror, horrifcand publicul prin personajul principal, care se trezeste inapoi de moarte. Acest thriller infricosator descrie teribil fluctuatia mintale a personajului principal si toate caznele sale.

6. The Strangers

The Strangers aduce o noua teama horror populat de o trupa ne familiara de persoane oribile. Acest film se concenteaza asupra lui James si Kristen, o tânără cuplu care se confrunta cu o serie inexplicabila de adversari care le vor distruge liniștea. Filmul raspandeste spaima si ofera suspans macar si in cele mai gri de scene.

7. Alien

Alien, lansat in anul 1979, este una dintre primele producții de SF+Horror ale producătorilor. Cu actori incantatori, un scenariu intunecat imbinat cu o muzica si o cinematografie magica, Alien este un adevarat senzatie la scena horror. Acest film creeaza panică si neliniste prin faptul ca este un monstru creator de teama care nu poate fi inlaturat.

8. Al 13-lea pasager

The 13th Passanger, lansat in 1974, este un film SF care aduce spaima in cana cu ceai. Acest thriller incredibil se concentreaza asupra unui echipaj care descopera pasagerul sau tinut captiv in cabina sa incuiata. Acest adevarat monstru de groaza aduce spaima in fiecare punandu-i pe intregul echipaj intr-o lupta suprema pentru suprematie.

9. Lentila lui Roger Corman

Machine de lansat in 1958, este unul dintre cele mai bune filme horror realizate vreodata. Cu o umpluta intreaga de prezentari simbolice si creatii ciudate, acesta se concentreaza asupra lui Arthur Adamson, un artist ratat care se simte daruit cu o colectie de experimente sinistre. Acest film aduce groaza prin prezentarea lui Arthur si a creatiilor sale sinistre.

Cu siguranta acestea sunt doar cateva dintre cele mai bune filme online horror pe care sa le vezi. Acestea au toate aceleasi lucruri in comun, adica frica si suspansul ce te vor cuprinde insa vei fi fericit sa vezi cel mai sus mentionat, pe care-l vei indragii cu siguranta. Te invitam sa le vezi pe toate, sa incerci si sa decizi care iti place cel mai mult.