Cu siguranta, Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming astazi, care iti ofera acces la mii de filme, showuri de televiziune si evenimente originale. Totusi, in 2021, guvernul a limitat accesul la multiple filme si showuri, care au mai mult ca sigur afectat experienta utilizatorului. Avand acest lucru in vedere, cred ca este important sa discutam despre cele mai bune filme Netflix ale anului 2021 care le-am avut la dispozitie pana in acest moment.

Iata o lista cu cele mai bune filme care au debutat pe platforma Netflix in 2021, si care merita amintite:

1 – The Ghost Writer

The Ghost Writer va rivaliza cu cele mai bune filme Netflix pe care le veti vedea in 2021. Acesta are protagoniști precum Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens si Thomas Mann, care urmeaza povestea unui scriitor surfacil care cauta inspiratie prin dialoguri cu fantome realizate cu ajutorul tehnologiei AR. Acesta a fost lansat pe platforma Netflix in luna mai si te va incerca spiritual dar si mental.

2 – The Irregulars

The Irregulars este un film original Netflix, bazat pe povestile lui Sir Arthur Conan Doyle. Acesta urmeaza aventurile unei bande de tineri slujitori, regizat de Tom Bidwell, care sunt nevoiti sa se confrunte cu amenintari paranormale ale Londrei Victorii. Filmul include actori precum Darci Shaw, Thaddea Graham si McKell David, care ofera o incursiune moderna in lumea lui Sherlock Holmes.

3 – Yes Day

Yes Day este un film cu tematica unei zile libere in familie regizat de Miguel Arteta si scris de Justin Malen. Acesta are ca interprete principale pe Jennifer Garner si Edgar Ramirez, cu care urmeaza povestea unei familii care decide sa se joace de-a “da De Da” timp de o zi. Acest film ofera cateva momente tragi-comice care ne conving ca aventurile cu familia noastra au sa ramană o amintire de neuitat.

4 – Moxie

Moxie este un film regizat de Amy Poehler, aflat si el pe lista cu cele mai bune filme Netflix din 2021. El prezinta povestea unui liceu, luandu-ne pe drumul unei fete care decide sa inceapa o revolta impotriva unui statut quo invechit. Se urmareste evolutia lui Vivian si a acestei revolutii, care va schimba parerea unor adolescenti despre sufletul lor.

5 – To All The Boys: Always and Forever

Ultimul film din aceasta lista cu cele mai bune filme Netflix ale anului 2021, este To All The Boy: Always and Forever, regizat de Michael Fimognari și scriss de Katie Lovejoy. Acesta se afla la baza unei trilogii de dragoste si personajele principale sunt interpretate de actritle si actori precum Lana Condor, Noah Centineo, Ross Butler si Janel Parrish. Aceasta este o poveste despre lupta un clacar de liceu pentru ceea ce isi doreste in viata si in dragoste.

Asadar, printre toate filmele Netflix, aceste cinci se detoneaza cu adevarat. Cum mentionam mai devreme, 2021 a venit cu multe schimbari, atat bune cat si rele, principala fiind limitarea accesului la anumite produse. Totusi, acesta nu trebuie sa ne opreasca sa ne bucuram de cele mai bune filme Netflix ale anului 2021, care ne pot oferi o mica pauza din lumea reala și sa-si revigoreze mintea si simturile.