Unul dintre cele mai mari motouri de căutare, Netflix, oferă milioane de titluri de filme de înaltă calitate din toate genurile, de la romantice, horror, comedii și dramă. Anul acesta au fost lansate numeroase titluri interesante, iar din prea multe filme ale lui Netflix, a fost dificil să alegem cea mai bună. Cu toate acestea, am creat o listă cu cele mai bune filme Netflix pe care le poți vedea anul acesta.

Cifrele de vânzare Netflix arată că anul trecut, producțiile originale ale companiei au obținut cea mai mare popularitate, cu peste 10 milioane de abonați la serviciile lor. Acest lucru este încurajator pentru artiștii care anul acesta s-au angajat în a crea cele mai provocatoare și interesante producții originale.

1. The Irishman

Martin Scorsese și Robert De Niro s-au reunit pentru a face acest thriller de răzbunare de mare. Adaptat din cartea melodramatică “I Heard You Paint Houses” de Charles Brandt, filmul urmărește o poveste în care un asasin în vârstă, Frank Sheeran (De Niro), se confruntă cu răzbunarea și regretul în vârstă de 70 de ani. Este un film de must see pentru fanii de lung metraj.

2. Marriage Story

Marriage Story, puțin cunoscut ca fiind unul dintre cuplurile Nicholas Hoult și Scarlett Johansson, este despre un cuplu din New York care trece printr-un divort dificil. Este un film dramatic care ne arată cum afectează traumele relațiilor și modul în care află să accepte și să se despartă.

3. The Two Popes

The Two Popes este unul dintre cele mai bune filme Netflix când vine vorba despre material documentar. Filmul urmărește interacțiunile enigmaticilor Papa Benedict al XVI-lea (Anthony Hopkins) și Papa Francisc (Jonathan Pryce). Aceste interacțiuni ne oferă o perspectivă asupra relațiilor complicate dintre două persoane ale unor idei aproape incompatibile.

4. Dolemite Is My Name

Dolemite Is My Name este un film de comedie ce patronează Rafealle “Rudy” Ray Moore, un entertainer american care a devenit cunoscut pentru rolurile sale comic-udate din viata de noapte. Acesta este un film neasteptat amuzant, bazat pe o poveste adevărată și excelent interpretată.

5. The King

Filmul The King este un film istoric bazat pe piese separate din Henric al IV-lea, de William Shakespeare. Cu Timothee Chalamet în rolul principal, filmul face o muncă excelentă de a oferi un context istoric în spatele acțiunii centrale despre conflictul cu Tânărul Henric (Eddie Redmayne).

6. Lost Girls

Lost Girls este un film thriller îndrăzneț, bazat pe o istorie adevărată. Acesta expune o poveste tulburătoare despre o mamă (individual interpretată de Amy Ryan) care încearcă să rezolve cazul all din fiica ei necunoscută. Filmul subliniază politica abuzului și abuzului sexual, și este o muzică de must hear pentru oricine dorește să învețe istoria.

7. The Highwaymen

The Highwaymen este unul dintre cele mai interesante filme Netflix din anul acesta. Despre drama foarte bine realizată a povestii Bonnie și Clyde (Interpretați de Woody Harrelson și Kevin Costner). acesta este un film bun despre bine veneratul șef de poliție, Frank Hamer, care s-a angajat în misiunea de a prinde gangsterii cu orice preț.

8. I Lost My Body

Cu o abordare creativă a animației și o doză interesantă de fantastic, „I Lost My Body” este de citit. Acesta spune povestea unui deget de la o mână care se izolează în căutarea pacientului care l-a pierdut. În timp ce aventura lui oferă comploturi spate care aduc râs și lacrimi, filmul explică subiecte importante cum ar fi regretele, izolarea și redescoperirea de sine.

9.​ The Laundromat

Prezentându-l peJue Law în rolul principal,The Laundromat are la bază povestea adevărată despre cei care au fost prins în scandalul Panama Papers. Acesta este un film provocator și ironic care utilizează substanța și humorul pentru a sublinia cele mai bune câmpuri ale lupilor Wall Street.

10. Klaus

LAustralia se detașează într-un mod interesant și nemaivăzut în cel mai de succes film de animație 3D , Klaus. Cei mai mulți dintre noi ne imaginam că Moș Crăciun s-a născut într-un sat iernatic, dar, de fapt, Klaus începe cu un student animat, Jesper ( Jason Schwartzman ) , care se mută pe un insula congelată unde să se angajeze a construi o poștă. Filmul este un cadru excelent, satiric și profund al batăliei între bine și rău și este un must watch pentru vârsta preadolescentă.

Ușor de văzut, aceste cele mai bune filme Netflix ale acestui an sunt mai mult decât doar entuziasmul și aventura. Majoritatea oferă o perspectivă interesantă asupra vieții prin privirea dramaturgică și reprezentativă pe care le oferă. Indiferent de ceea ce vă interesează, aceste filme Netflix sunt o modalitate unică de a exploata imaginile și poveștile din diferite perspective.