Craciunul este unul dintre cele mai importante si frumoase sarbatori ale anului, si in timp ce multi dintre noi se pregatesc de sarbatoare prin achizitii de cadouri si cadouri, cea mai buna parte a sarbatorii este sarbatorirea sa si transmiterea emotionanta a sentimentelor. si sentimentelor prin intermediul unei varietati de melodii, inclusiv colinde.

Colindele de Craciun crestine ne ofera o cale de a comemora noul nascut si permit invatarea continua a acelorasi cantece ale anului, cantecele de Craciun sunt un mediu ideal pentru transmiterea pacii si a bucuriei.

Iata o lista a celor mai populare colinde crestine de Craciun:

  1. „Joy To The World” – Aceasta melodie este considerată a fi cea mai cunoscută și mai iubită colindă de Crăciun. Aceasta laudând născătoarea lui Hristos și bucuria pe care o aduce, „Joy To The World” este sigur să vă scoată din spiritul Crăciunului.

  2. „Hark! The Herald Angels Sing” – Această colindă de Crăciun tristă, melanjată cu această bucurie, are o aducere aminte oribilă a adevărului din spatele acelei zile. Melodia are o adâncime emoțională și vorbește despre născutul lui Hristos și speranța care vine cu el.

  3. „O Sfântă, Sfântă, Sfântă” – Imnul vechi de la biserica lui Carl Philipp Emanuel Bach este recunoscut pentru viziunea sa traficată și prestigioasă despre născut și felul în care iubirea lui Dumnezeu și marea Sa milă sunt adorate.

  4. „O Sanctissima” – O colindă veche de Crăciun italiană care vorbește despre mângâierea bisericii care se naște și a recunoașterii faptului că Domnul nostru a descoperit tăria Sa și a vindecat suferința noastră.

  5. „O Nastere Fara Egal” – Această colindă de Crăciun contemporană a fost compusă de Dennis Jernigan, unul dintre cei mai faimosi cantareti crestini. Acest cântec are o mare cantitate de furii și încântare care este înfățișată în prezent criscotului nou născut și are un mesaj principal: „O naștere fără egal, copilul binelui care pășește pe pământ …”

  6. „Cel mai Mare Cadou” – Acest modern cântec de Crăciun ne arată dramele vieții noastre de zi cu zi și valoarea iubirii pe care un Dumnezeu îndragostit de Darul de Crăciun: Fiul său.

  7. „Go, Tell It on The Mountain” – Acest cântec tradițional are o mulțime de referințe la speranța Penticostalului și ne transmite mesajul de „A deveni un mesager la munte” și de a Aduna lumea, de a cânta cântece de-alungul vieții.

Colindele de Craciun crestine sunt o modalitate frumoasa de a petrece aceasta frumoasa sarbatoare. Cu unele din aceste melodii selectate cu grija, va puteti asigura ca sarbatoarea este completa. Bucurati-va!