Râsul și mai ales bancurile amuzante sunt cea mai bună metodă pentru a schimba starea de spirit și sentimentul de bună dispoziție al unei persoane. Pe lângă faptul că sunt distractive, bancurile amuzante au atât de multe beneficii de sănătate, cum ar fi reducerea stresului, promovarea notiunilor creative și eliberarea hormonilor fericirii. Adesea, râsul autentic poate face adevărate minuni pentru sănătatea și emoțiile tale, și o parte bună din toate acestea este că poți să te folosești singur de bancuri pentru a schimba starea ta de spirit.

Iată cinci dintre cele mai bune bancuri amuzante pe care poți să le spui pentru a te amuza pe tine însuți și pe cei din jurul tău:

  1. Banc: „Umbla un om pe strada, cand a vazut un cartof. Se apropie de el, sa vada ce este: uite, un om care se uita la un cartof”

  2. Banc: „care e cel mai lent animal? –Calul de mers pe apă”

  3. Banc: “Ce se intampla cand 2 inimi se indragostesc? O portocala.”

  4. Banc: „Care e diferența dintre un pom și un calculator? Un pom face mere, dar un calculator nu face frunze.”

  5. Banc: „Unde joacă animalele de la fermă? La computeru’ de la fermă.”

Cum folosim bancurile în propria noastră folosință

Atunci când spunem bancuri care sunt amuzante, le folosim pentru a reduce stresul și a elimina oboseala pe care o simțim în mod normal. Uneori, anumite momente în viața noastră ne pot face să simțim iritare sau stres. Pentru a evita acest lucru, putem folosi intenționat bancuri pentru a ne distrage atenția de la lucrurile negative.

Bancurile amuzante pot ajuta, de asemenea, la creșterea creativității. Uneori, crearea celor mai bune bancuri poate fi un challenge, iar gândirea despre ceea ce ai vrea să conțină un banc și ceea ce îți face vorbirea interesantă și captivantă pot îmbunătăți modul în care te exprimi și îți folosești vocabularul. Pentru a folosi intenționat bancurile amuzante în propria învățare, poți să faci exerciții de gândire creativă și de îmbunătățire a vorbirii.

Folosind bancuri, putem, de asemenea, să ne relaxăm și să ne eliberăm hormonii fericirii. Bancurile amuzante schimbă în mod direct starea ta de spirit, inspirând o stare mai optimistă. Acestea activează în creier endorfinele și serotonină, hormoni care au legătura cea mai directă cu sentimentele de bună dispoziție și de relaxare.

Cum să conții propriile bancuri

Poți fi și tu creativ și poți să creezi propriile bancuri amuzante pentru a te amuza pe tine însuți. Aceasta necesită, înainte de toate, lăsarea gândurilor negative și limitele la unele idei. Trebuie să vizualizezi generala idee finală și să cauți diverse exerciții pentru a ajunge la acest lucru.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este acela de inspirație. Adesea scriitorii și cei care au nevoie de idei creative pentru a-și îmbunătăți procesul de gândire se duc la diverse locuri care favorizeaza creativitatea, cum ar fi plimbări în natură sau spații deschise, încercând să se relaxeze și să se detașeze de lumea reală pentru a creea lumea lor. Ele pot fi apoi ajustate astfel încât să devină similare cu ideile altora.

Un alt lucru pe care-l poți face este să studiezi alte bancuri amuzante și să încerci să înțelegi modul în care funcționeaza bancurile și ceea ce face ca ele să pară amuzante. Cu cât înveți mai mult despre cum poți să prezinți o temă în moduri diferite, cu atât vei fi mai eficient în crearea propriilor bancuri.

Când vrei să creezi propriile bancuri, s-ar putea să fie nevoie de idei pentru a pune în aplicare ideea ta. Înainte de a căuta sprijin de la ceilalți, încearcă să fii creativ și să găsești tu singur în felul tău. Acest lucru te va ajuta să îți exersezi limitele pe care le-ai descoperit și să te bucuri de experiența creativă.

Cele mai importante lucruri la crearea bancurilor

Acest recurs mental mai puțin obișnuit este destinat tuturor. Deci, după cum se vede, crearea și spuneția de bancuri poate fi un mijloc bun de autoamuzament și auto-terapie. Iată câteva dintre cele mai importante lucruri care le trebuie în vedere atunci când încerci să faci propriile bancuri: