Bancurile amuzante sunt cel mai bun prilej pentru o scurta pauza de ras. Amuzarea poate fi o modalitate inteligenta de a ne relaxa, deoarece este socotita ca un relaxant natural. Remarcabila este capacitatea unor bancuri sau glume de a face pe oricine sa zambeasca; in plus, ea poate fi folosita ca si medicament pentru momentele triste din viata. Daca te simti blond sau ai nevoie de cateva zambete, iata care sunt cele mai bune bancuri amuzante pentru a te face pe tine:

1. Bancul lui trei ani

Un banc al trei ani spune, de obicei, povestea a trei studenti care erau in ultimul an de liceu. In ultima lor zi de scoala, cursurile lor s-au terminat repede si instead sa mearga acasa, ei decideau sa mearga la un bar sa bea un suc. Primul student lua un suc la sticla, cel de-al doilea lua un suc inetariat si al treilea lua o limonada. Cand au venit sa isi bata notele, primul a primit nota A, al doilea A- si al treilea nota D. Cand cei trei s-au intors la scoala urmatoarea zi pentru a afla ce nota se astepta de la ei, managerul a spus: “Primului ii revine nota A pentru intelepciunea de a-si lua bautura la sticla, al doilea va primi nota A- pentru intelepciunea sa alegeasca un suc inetarat in loc de alcool, iar al treilea, pentru a-si lua o limonada, va primi o nota C”.

2. Bancul lui Bill Gates

Un banc popular despre miliardarul Bill Gates spune povestea lui Bill Gates,multi-milionar american. Pe cand Bill Gates invata la liceu,profesorul de matematica ii cerea tuturor studentilor sa afle suma produsului a doi numere. Bill Gates se gandea mereu, si in loc sa scrie un raspuns a scris: “Distributia legala nu este o optiune”.

3. Bancul despre lectiile de soferie

Un banc vechi spune despre un barbat care mergea la lectii de soferie. El a invatat foarte multe reguli de circulatie si si-a luat permisul de conducere,in cele din urma. Cand a venit sa ia proba practica, profesorul l-a pus sa conduca un automobil si l-a intrebat daca acesta stia semnele. El a facut “da” din cap. Profesorul a inceput sa enumerze diverse semne: interdictii, limitari de viteza, limitari de sens, indicatoare de prioritate si actiuni pe care le poate face soferul. Cand a ajuns la ultimul semn, profesorul a intrebat barbatul ce semn era. El a raspund cu siguranta: “Stop!”

4. Bancul lui trei elevi

Un banc mai vechi spune despre trei elevi care fusesera trimisi sa ia apa din rau. Cand au ajuns acolo, primul a platit o taxa pentru a lua apa. Al doilea a platit o taxa pentru a o aduce inapoi. Iar al treilea a platit o taxa pentru a termina de facut.

5. Bancul lui cinci lupi

Un banc despre cinci lupi care sapi un sant in padure spune ca lupii se pregateau de iarna si incepusera sa sapae un sant. Dupa ce au spart sapa, primul lup a spus “Sapam!” Al doilea lup a spus: “Ca sa scoatem pacurul!”. Al treilea lup a spus: “Ca sa culegem castane din el!”. Al patrulea lup a spus: “Ca sa construim un adapost!”. Iar al cincilea lup a spus: “Pai… de ce voiam sa sapam?”

6. Bancul lui Scoala

Un banc foarte vechi spune despre un profesor a carui clasa era data notelor. Profesorul a intrebat: “Stiati voi cum se scrie “scoala”?!”. Primul student a raspund: “S-C-O-A-L-A, domnule profesor!”. Profesorul a zambit si a confirmat raspunsul. Al doilea student a raspuns: “C-O-L-E-G-I-U, domnule profesor!”. Profesorul a confirmat si raspunsul acesta. Al treilea student a raspuns: “N-U-M-A-I-D-U-M-N-E-Z-E-U, domnule profesor!”. Profesorul s-a uitat la el si a spus “Asta e pentru acasa, draga!”.

7. Bancul lui Adam si Eva

Un banc vechi care e folosit adesea este cel despre Adam si Eva. Ea se gaseste in Biblie si spune ca Adam avea sa traga concluzia ca femeia ar trebui sa faca „totul”. Intreband-o pe Eva daca e pregatita sa aiba grija de toata casa si sa se grabeasca sa ii gaseasca mancare lui Adam atunci cand acesta simtea nevoia. Eva a tulburat liniile adaugand ca Adam ar trebui sa se ocupe si el de diverse activitati.

8. Bancul lui cinci lebede

Un banc amuzant spune povestea a cinci lebede care zburau deasupra unui lac. Dupa ce au ajuns la mal, prima lebada a spus: „Haideți să ne scuturăm aripile!” Cel de-al doilea a spus: „Haideți să ne plimbam!” Al treilea a spus: „Haideți să ne ciocnim capetele!” Al patrulea a spus: „Am putea să ne tavalim!” Al cincilea a spus, în cele din urmă, „Haideți să mai luam o plimbare cu barca, asta e mai bun decât toate celelalte petreceri!”

9. Bancul lui David Copperfield

Un banc despre celebra persoana David Copperfield spune cum el a fost in magie de cand era foarte tanar. Cand i s-a pus intrebarea ce a invatat mai ales ca magician, el a raspuns: “Am invatat sa fac bani din cei care nu mi-au dat banii inainte!’

10. Bancul lui Pat si fata

Un banc despre Pat si fata sa spune despre el cum l-a trenit pe Pat sa se duca sa ceara de la tatal fetei sale o bicicleta. Cand a venit in fata lui, Pat a inceput sa explice de ce se afla acolo si tatal fetei sale a inceput sa il intrebe ce pot sa faca pentru el.