Unghiile sunt o imagine cheie a look-urilor moderne și au atras numeroase tendințe și modele extraordinare în ultimele decenii. O gamă în continuă schimbare de opțiuni de artă a unghiilor a luat atenția persoanelor din intreaga lume si a oferit soluții semnificative pentru a aduce stilul dorit. Iata ce modele de unghii sunt la moda acum.

Nail Trends și Tendințe

Modelele de unghii sunt în mod constant modificate, iar tendințele din acest sezon vizează culori, forme și abilități ale tehnicilor avansate. Unghiile create cu ocazia ocaziilor sunt mai importante ca oricând și nu mai conțin limitări. Creativitatea, imaginația și detaliile sunt acum trendurile principale. Iata 5 tendințe actuale.

1.Plingi marmura – aceste modele sunt obținute prin stropirea acrilicului sau gelului pe rădăcina unghiilor și, de obicei, se oferă un aspect cascadă sau configurație a cercurilor.

 1. Glitter ombre – designul ombre experimentează cu nuanțe variate, adaugând controlul monocromatic colorat de la bază la vârf.

3.Animal print- Acestea sunt unele dintre cele mai de dorit modele de unghii. Printurile anilale și florale sunt variante mai comune, însă motivele oricărei naturi sau teme variate pot satisface tot ceea ce doriți.

4.Cat eye magnetice – cunoscute sub numele de viseză, aceste unghii conțin senzația de lustru și de pene unicat într-un design demn de fotografiere aparținând unei frumuseți în formă de cat-eye.

 1. Greutatea florei – unghiile de flori sunt zvelt și delicat în moduri frumoase. Acestea oferă o notă măiastră și o ținută elegantă, oricând furnizând o stare romantica și feminina.

Tehnici pentru unghii

Există numeroase tehnici și materiale care pot fi utilizate pentru a crea stilul dorit, indiferent de tema preferata. Acestea se regăsesc sub diverse metode, cum ar fi șablonarea cu gel, pictbeats și plutirea acrilicului.

 • Șablonarea cu gel – cunoscuta si sub numele de UV, aceasta tehnica foloseste la cuptorul cu UV pentru a durifca gelul si a produce unghii de calitate ridicata profesional.

 • Pictat cu pensula – indicat pentru acei stylisti care detin abilitati superioare, aceata metoda se concentreaza pe articulatii, permitand personalizarea detaliilor fine si obtinerea unui rezultat precis.

 • Depunerea acrilicului – depunerile acrilice se bazează pe stropirea și modelarea acrilicului, cu îmbunătățirea aderenței și pictarea unghiilor înainte de a le lipi de unghii.

Tipuri de unghii

Unghiile false sunt detaliu frecvent folosit pentru unghiile artificaile folosite la saloanele de beauty. Știind ce fel de unghii sunt potrivite pentru stilul dumneavoastră specific poate face diferența în modul în care arată stilul final. Iata cateva tipuri comune si ce le face speciale.

 • Unghiile convexe – sunt cele mai populare si cunoscute tipuri de unghii false, cel mai des folosite cu geluri și acrilice, mai ales în tehnica de invelire. Aceste unghii au un aspect elegant și pot fi atât de subțiri sau de grosolane pe cât doriți.

 • Unghiile false cu lamelă– aceastea sunt cunoscute să fie cele mai puternice unghii false, produse din material plastic și silicon. Aceste tipuri de unghii se potrivește și cu cele mai fragile dintre unghiile naturale, permitând persoanelor cu alungirea unghiilor mai mult timp.

 • Unghii drepte – acestea sunt o alta forma comuna de unghii false, care se pot mula perfect pe întreaga forma a unghiilor naturale. Unghiile drepte se pot depune fie direct pe unghiile naturale, fie sub forma unor stickuri bifurcate.

Nail Style Inspiration

Modificarile unghiilor se reflecta in tendintele sezonului si in evolutia cluburilor de noapte. Unghiile pot fi in general si uneori minimaliste, dar alteori extravagante si creative. Exista numeroase tendințe și modele orientate sa rezolve orice schimbare, inclusiv unghii mat, unghii metalice, unghii metalice, unghii de mușcătură și multe altele. Urmărind modelele și culorile prezentate pe scenă, încurajăm creativitatea.

Îngrijirea unghiilor

Îngrijirea și menținerea unghiilor false în stare bună este extrem de importantă. Cu cât sunt mai îngrijite unghiile tale și mai lungă este durata lor de viață. Pentru a prelungi durata de viață a unghiilor, amintiți-vă să:

 • Folosiți produse speciale destinate unghiilor false.

 • Utilizați frecarea ușoară atunci când curățați.

 • Foloseste o ojă hipoalergenică.

 • Nu folosiți frecare agresivă pentru a curăța unghiile

 • Țineți umezeala departe de unghiile false.

 • Aplicați soluție de curățare a unghiilor în mod regulat și nu folosiți apă caldă.