Cand vine vorba de glume, exista cateva stiluri caracteristice cum ar fi glumele inteligente, glumele usoare si nu in ultimul rand, glumele care iti fac lacrimi. A investi cateva momente in cautarea unor glume bune nu doar ca poate schimba Starea ta de spirit sau poate oferi momente de destindere inainte de inceperea unei zile de lucru, ci poate fi role-modelul unui exemplu de divertisment spontan. Exista multe categorii de glume care ne fac sa radem, Iar cea care reuseste sa faca asta foarte bine sunt glumele care ne fac sa radem cu lacrimi.

Intr-adevar, glumele de ras cu lacrimi sunt ceea ce ii face pe majoritatea oamenilor saFacem ilaritate reala si nu doar sa facem ochii mari sau sa ne strangem buzele la o imitatie inventata. Acest stil de umor poate scoate la iveala cea mai buna parte din noi si poate fi excelent pentru a face furori printre prieteni si poate fi folosit cu succes si pentru a transforma lumea negativa in care ne aflam in momente de fericire si un ras puternic.

Inainte de a incepe cu adevarat vanatoarea pentru glume bune, sa vedem ce inseamna, de fapt, un gluma cu lacrimi si cum sa facem diferenta intre o gluma buna si o gluma proasta.

Cum Ne Facem Distinctia Intre Glumele Bune si Proaste?

Glumele care ne fac sa radem cea mai tare si sa ne tinem burta sunt glumele care reusesc sa capteze din start atentia noastra pe termen scurt sau lung si sa ne tina lipiti de ele pana in momentul in care nu ne mai putem controla si incepem sa radem.

Acest fel de glume necesita un pic mai mult de efort decat glumele mai scurte si mai usoare, dar si “premiul” poate fi mult mai mare. A invata aceasta arta necesita un umor inteligent si un grad ridicat de recunoastere a situatiilor, dar si cunoasterea unor anecdote faine, poate chiar cu citate din lumea literaturii.

Pentru a sti ca o gluma de ras cu lacrimi este una buna, ar trebui sa respecte urmatoarele caracteristici:

• Gluma trebuie sa aiba o durata standard, adica nu foarte scurta si nici prea lunga.
• O buna gluma de ras cu lacrimi poate sa includa citate sau chiar scenarii exagerate pentru a explica un sentiment unic.
• Gluma trebuie sa aiba un climax, adica ceva ce tine rasul in suspans dupa fiecare punch-line.
• Nu aruncati glume prea josculare sau provocatoare.

Cele Mai Bune Glume de Ras cu Lacrimi

Odata ce am aflat ce este o gluma buna si mai ales ca am stabiliti cum sa ne facem distinctia intre o gluma buna si cea asemanatoare cu cea mai prosta gluma de pe Internet, ei bine, suntem pregatiti sa incepem vanatoarea pentru cele mai bune glume de ras cu lacrimi.

Iata cateva exemple cu adevarat amuzante:

  1. Un om se uita la televizor cand un prezentator anunta: “Azi vom avea invitat versus invitat, cand unul dintre invitati afirma ca bucataresele sunt cel mai haios si mai talentat lucru pe care il vede in acest secol. Jalnicul alt invitat raspunde: “Din pacate, eu sunt un bucatar”.

  2. Un chimpanze imbracat in uniforma de politista bate la usa unui om. Omul intreaba: “Ce doriti?”. Chimpanzee-ul raspunde: “Numai sa-mi iau drepturile, domnule”.

  3. Un om care a fost transportat pe o planeta straina a venit inapoi si a povestit oamenilor experienta sa. El a spus ca pe acea planeta faceau, de fapt, un joc cu bile. Cand cineva arunca o minge si alt k jucator l-ar prins, àl arunca din nou.

  4. Sefu, l-a intrebat pe unul din angajati: “Ce faci pentru a cistiga bani?”. Angajatul a raspuns: “Ma uit la televizor, sefu!”. Sefu s-a uitat mai atent si l-a intrebat: “Oare asta e un job?”. Angajatul a raspuns: “Hai, sefu, nu-ti Ofstripi prea mult!’.

  5. Un prieten i-a spus altui prieten ca secretul unei case de succes este sa raspunzi la intrebari pe cat de repede se poate. Prietenul ii raspunde: “Dar nu stiu majoritatea raspunsurilor”. Primul prieten ii raspunde: “Ah! Atunci tu teribil imoral!”.

  6. O pereche de intelectuali discuta despre religie cand unul dintre ei spune: “Eu sint foarte slabuc in ceea ce cine priveste religia”. Al doilea intelectual ii raspunde: “Atunci tu trebuie sa fii foarte bunuc la yoga”.

  7. Un om se intoarce acasa si il da pe cercetas pe bancuta de parc. Cineva l-intreaba de ce facuse asta. Omul raspunde: “Baiatul ăla totul se apropie foarte mult de adevar”.

  8. Un om alerga pe strada cand se apropie un strain si întreabă “Ce s-a întâmplat?” Omul räspunde “Totul merge foarte bine asta chiar a devenit o pasiune pentru mine”.

  9. Un om a fost la restaurant si a comandat o pizza Cu multe Oua. Cand a primit factura aproape a murit de soc. El s-a uitat la factura si a gasit scris Cu Meleu. El s-a uitat la room-guy si a strigat: “Am vrut sa spun Cu Marele O!”

  10. Un tanar student merge la o saptamana speciala de yoga si se pare ca este cel mai bun de acolo. Un prieten i-a spus: “Este incit “cu adevarat normal sa fii atat de bun la yoga in stilul tau?”. Studentul i-a raspuns: “Da, e normal ca sa fiu bun, în stilul meu!”

Speram ca aceste glume v-au facut sa radeti iar daca aveti mai multe glume bune sau chiar vreo anecdota amuzanta sa o impartasiti si cu ceilalti.