Chiar dacă 2021 a început cu dublu lock-down și măsurări tot mai dure de distanțare socială, distractia în siguranță de pe canapea joacă un rol important în rămânerea noastră în lumea caldă și distractivă a filmelor. Așa cum multi dintre noi stiu deja, filmele de groaza sunt foarte populare in randul publicului. Acestea ofera spaima, suspansul și adrenalina pe care majoritatea nu le poate simti in alta parte.

De aceea, daca va doriti sa uitati de toate chestiile rele ce se intampla momentan in lume si sa va bucurati de o distractie buna, nimic nu poate fi mai bine decat sa vizionati cateva filme de groaza. In acest articol, ne vom concentra asupra filmelor de groaza ce vor fi lansate in 2021 si pe cele care au fost lansate deja.

Cuprins
I. Profilul target
II. 3 filme de groaza ce vor fi lansate in 2021
III. Top 5 filme de groaza lansate in 2021
IV. Cateva trucuri pentru ca vizionarea filmelor sa fie mai distractiva
V. Concluzie

I. Profilul target
In primul rand, este util sa cream un profil al publicului target si sa ne concentram pe zonele acestuia specifice. Cea mai mare parte a filmelor de groaza sunt adresate tipului de public cuprins intre varsta de 12 si 35 de ani. Majoritatea filmelor de groaza caracterizate de subiecte ce au la baza tehnologia, strategii de supravietuire si arcuri narative auto-concluzive. Atmosfera acestor filme il face pe public sa simta misterul si tensionarea ce apare in timpul unui film bun de groaza.

II. 3 filme de groaza ce vor fi lansate in 2021
Ne-am gandit sa incepem lista noastra cu filme ce vor fi lansate in 2021 pentru a va putea face o idee cu privire la ce sa va asteptati de la acestea:

  1. Spiral: From the Book of Saw – Este ultimul film din franciza Saw și va fi lansat in mai 2021. Acesta este regizat de Darren Lynn Bousman si joaca Chris Rock, Max Minghella si Samuel L. Jackson. Acest film va incerca sa reuseasca toppingul filmelor de groaza lansate in ultimii ani, oferind publicului noi tehnici de teroare și un scenariu captivant.

  2. Antebellum – Acest film revolutionar va fi lansat pe 20 august 2021 si este regizat de Gerard Bush și Christopher Renz. Cele rangteaza Janelle Monae, Eric Lange, Jena Malone si Gabourey Sidibe. Acest film, care exploreaza tendintele rasiale si discriminarea ierarhica, ii va surprinde rapid pe toti spectatorii deoarece va fi o combinatie interesanta de stiluri de groaza si thriller.

  3. Don’t Look Back – Ne asteptam ca acest film sa fie lansat pe 18 iunie 2021 si este regizat de Jeffrey Reddick și joaca Adelaide Kane, Emma Dumont și Jonathan Whitesell. Acesta este unul dintre cele mai noi filme de groaza ce vor fi lansate in 2021 și care va fi disputat de mai multi adolescenti viteji ce nu se vor lua de frica extraterestrilor sau a elementelor paranormale, ci vor lupta cu propriile păcate și traumatice.

III. Top 5 filme de groaza lansate in 2021

  1. Come Play – Acest film, regizat de Jacob Chase, va fi lansat pe 30 octombrie 2020 si joaca Gillian Jacobs, John Gallagher Jr și Azhy Robertson. Acest film va prezenta o poveste intunecata si o creatura ciudata ce apare într-un dispozitiv digital populat.

  2. The Invisible Man – Acest film, regizat de Leigh Whannell, a fost lansat pe 28 februarie 2020 și joaca Elisabeth Moss, Aldis Hodge și Storm Reid. Acesta ia tema originara si o intoarce omul inteligent si gelos, confrontand publicul cu ideea unei amenintari reale.

  3. The Conjuring: The Devil Made Me Do It – Acest film a fost lansat pe 4 iunie 2021 si este al treilea film de serie a francizei. Acesta prezinta modul ingenios in care familia Warren foloseste strategiile de supravietuire moderne si noi in lupta cu fortele paranormale.

  4. The Wretched – Acest film, regizat de Bret și Drew Pierce, va fi lansat pe 6 mai 2021 si joaca John-Paul Howard, Piper Curda si Azie Tesfai. Acesta ofera o introducere interesanta in domeniul filmelor de groaza, aducand o noua perspectiva asupra conceptelor de vrăji si forte tainice.

  5. The Conjuring: The Return – Acest film, care a fost lansat pe 8 ianuarie 2021, este regizat de Michael Chaves și joaca Vera Farmiga, Patrick Wilson și Ruairi O’Connor. Este un film care arata consecintele inserarii greșite in satanism, deschizand usa negura a necunoscutului.

IV. Cateva trucuri pentru ca vizionarea filmelor sa fie mai distractiva
Aceasta este o parte importanta a vizionarii filmelor de groaza și puteti sa faceti treaba mult mai bine daca tineti cont de urmatoarele trucuri:

• Pre-Watching – Pre-vizionarea va va ajuta sa va pregatiti pentru film astfel incat sa va puteti bucura de el mai mult. Citiți despre el si pregatiti-va pentru ceea ce va urma. De asemenea, citiți cronicile filmelor anterioare pentru a obtine o idee despre modul in care acestea se vor dezvolta.

• Distruge elementele distractive – Daca doriti sa va bucurati maxim de un film de groaza, inchideti zona de distractiv din casa dumneavoastra. Acesta poate include inchiderea televizorului, oprirea telefonului mobil sau chiar coborarea patului sau a canapelei pe jos. Acest lucru va va ajuta sa va concentrati mai bine asupra filmului și sa fiti mai amuzati de acesta.

• Obtinerea ajutorului prietenilor – Daca aveti prieteni care v-ar putea ajuta sa va bucurati mai mult de film, cereti-le sa se alature in aceasta aventura. Acest lucru este esential pentru a adauga un plus și mai mare de râs și de distractie.