Netflix are cu siguranță unele dintre cele mai bune surprinzător de bune filme ale ultimilor ani. Cu peste 4.000 de filme după care poți alege, este destul de dificil să îți formezi o listă cu ce filme bune Netflix merita vizionate.

Oricine poate găsi ceva interesant pe acest serviciu, indiferent de ceea ce-ți place să vezi. Din enormul catalog Netflix, am selectat câteva titluri care merită văzute.

Poate că în acest moment simți aceeași entuziasm privind filmele care se poate simți când mergeai la cinematograf. Sau poate că ați simțit deja această energie, însă serviciul de streaming Netflix vă poate face să simțiți același sentiment pe care-l simțeați când mergeați la cinematograf.

Netflix face streamingul câtorva dintre cele mai bune filme ale ultimilor ani. Și având în vedere că serviciul de streaming deține cea mai vastă gamă de conținut și diverse genuri de ore de vizionat, veți descoperi imediat în mod clar ceea ce căutați.

Cum să alegem cele mai bune filme

Când vine vorba de filme, gusturile sunt subiective. De aceea, poate fi destul de dificil să se decidă care sunt filmele bune de urmărit. De aceea, trebuie să consideri următoarele lucruri înainte de a decide ce filme Netflix punem în player:

• Genul: Dacă îți place să urmărești un anumit gen, nu vei regreta dacă alegi pe Netflix.

• Nota IMDb: Nota IMDb vorbește de obicei despre calitatea unei piese.

• Recenziile altor critici/utilizatori: recenziile critica și recenziile altor utilizatori pot fi o mare sursă de informații.

• Actualizări ale librăriei: în fiecare săptămână, Netflix adaugă diverse filme, astfel încât să rămâi deschis la noi încercări.

Ce filme Netflix trebuie văzute

Acum când ați stabilit ce gen de filme Netflix trebuie vizionat, suntem gata să vă oferim câteva sugestii de filme care merită văzute în acest moment:

• The Irishman
Martin Scorsese se întoarce cu o crimă épique bazată pe o poveste reală urmărind trei colegi care au funcționat în familia lui Mafia din Pittsburgh, cei inclusiv cântărețul Frank Sheeran. Acest mare cast (Robert de Niro, Al Pacino și Joe Pesci) profundizează POV-ul lui Scorsese asupra criminalității, personificând complexitatea acestei existențe.

• Parasite
Premiat pentru filmul său în 2020 și recunoscut ca fiind cel mai taumaturgic și rar film realizat vreodată, thriller-ul coreean “Parasite” este un must-see. Acesta a câștigat faima și se pregătește să fie introdus în cinematografii din întreaga lume. Acest film surprinzător abordează tema contrastului dintre familiile bogate și familiile sărace, presupunând că succesul se obține prin orice mijloace.

• The King
Această dramă istorică, regizată de David Michôd și scrisă de Michôd și Joel Edgerton, urmărește joaca puterii politicii în Anglia lui Henric al V-lea. Acest film bun Netflix se concentrează pe conflictul dintre un monarh și generalii săi, precum și pe modul în care acest monarh poate să unească o regiune în turbulente.

• Marriage Story
Acest drama romantic, regizată de Noah Baumbach, abordează tema divorțului și forța care uneste și desparte mai departe soții. Acest lucru este ilustrat în mod realist de relația dintre Adam Driver și Scarlett Johansson. Cu siguranța vei plânge și vei râde în același timp.

• Roma
Cu această producție a lui Alfonso Cuarón, acesta vorbește despre emoțiile și sentimentele sale față de viață. Acest film de succes de pe Netflix a câștigat opt premii Oscar în 2019, într-un mod non-linear. Versiunea sa remasterizată în HDR, disponibilă pe Netflix, prezintă efecte vizuale care vor lăsa spectatorii uimiți.

• Guardians of the Galaxy vol. 2
“Guardians of the Galaxy vol. 2” este unul dintre cele mai memorabile filme ale anilor 2011-2017. Acest film împreună cu “Guardians of the Galaxy Vol. 1” a început franciza Marvel și introduse unul dintre cele mai populare studio Marvel Films personaje, Groot. Acest al doilea film din serie conține de asemenea momentele surprinzătoare de acțiune și un calificative PGC-13.

• Bird Box
Susținut de Sandra Bullock, acest thriller vârtej se axează în jurul unei mame care cu chiar și cei doi copii ai ei, care urmează să parcurgă drumul lor printr-un nou peisaj Post-apocalyptic. Thriller-ul “Bird Booth” a fost unul dintre cele mai mari titluri pe Netflix în 2018 și a primit filmului suficiente încântare din partea fanilor.