Netflix a revoluționat modul în care publicul din întreaga lume consomează conținut de divertisment. Sub umbrela streaming-ului, au fost lansate săli de cinema în mii de locuințe, prin oferta diferitelor seriale și filme, ce pote fi accesate oricând. Printre serialele cu cei mai mulți abonați pe Netflix, se numără Stranger Things, Breaking Bad, The Witcher și multe altele. În acest articol, voi discuta despre cel mai vizionat serial Netflix în acest moment, dar și motivele care au făcut ca acesta să devină atât de popular.

Ce este cel mai vizionat serial Netflix?

Cu peste 88 de milioane de vizionări, cel mai vizionat serial Netflix este La Casa de Papel. Serialul spaniol, lansat în 2017 de către creatorul Álex Pina, a câștigat peste 20 de premii și a adunat o loială fană a fidelilor.

Serialul se concentrează asupra grupului de criminali comandat de un sire inteligent și enigmatic numit „Profesorul”. Acesta îndeamnă membrii săi să îmbrățișeze forța bine orchestrată și creativitatea adecvată pentru a jefui centrul monetar al Spaniei. Acțiunea este plină de suspans și dadaceală, ce creează captivitatea publicului.

Care sunt motivele pentru care La Casa de Papel este cel mai vizionat serial Netflix?

La Casa de Papel a reușit să fie cel mai vizionat serial Netflix, grație caracteristicilor sale unice și calității filmării:

  1. Caracteristici unice:

Serialul se bucură de un tratament foarte creativ, plin de suspans și cu accente de comicitate. Acesta aduce în prim plan comportamentul neașteptat și abilitatea personajelor protagoniste de a-și rostogoli planul initial, pentru a se bucura de sucess. Expresivitatea și forța grupului de criminali, care reușesc să rămână neclintiți de presiunea poliției, a publicului sau mizeria lor socială, creează atmosfera perfect creativă pe care mulți oameni o susțin.

  1. Calitatea filmării:

Regizorul Álex Pina a gândit și a filmat fiecare scenă cu o atenție deosebită. Fiecare secvență transmitemake cea mai mare viaţă și încărcătură emoţională. Acest lucru face ca serialul să fie interesant și să adune milioane de abonați.

3.Editare:

Tensiunea și suspansul serialului au fost posibile datorită editării. Scenariile sunt impresionante, iar montajul face ca acestea să se îmbine aproape perfecl. Inventivitatea editării și foarte rapid schimb al stărilor personajelor principalr transformă un simplu serial într-un demers creative captivator.

4.Timpul:

Timpul de difuzare al serialului este foarte important pentru audiența sa mare. 90 de minute este intervalul perfect pentru a livra un conținut captivant și un stories arc cât mai cuprinzător.

5.Promovare:

Netflix efectuează opromovare deosebita pentru serialul sau. Publicitatea pentru La Casa de Papel a inclus campanii de medie socială, postări pe Instagram, precum și o gamă completă de materiale multimedia, care cresc vizibilitatea serialului.

6.Distribuție:

Oamenii îi iubesc pe personajele protagoniști ale serialului La Casa de Papel și fac din el un succes instantaneu, cu milioane de vizionări în prima zi de difuzare. Actorii Álvaro Morte și Úrsula Corberó sunt foarte iubiți de publicul spaniol, captând atenția fanilor și cumândule să urmărească serialul cu emoție.

7.Presă:

Serialul La Casa de Papel a obținut atentoare aparte din cercetele mass-media, încă de la lansare, făcând ca acesta să devină unul dintre cele mai dispersate producții de televiziune din istorie.

De ce este acesta un serial atât de captivator?

Experiența oferită de serialul La Casa de Papel este una captivantă, deoarece diferă de orice alt arc narativ existent. Serialul oferă un limbaj creativ, conținut original, generos din punct de vedere narativ, care converg într-o opera cinematografică perfectă. Personajele sale charme și irezistibile seduc publicul. Acestea sunt motivul principal pentru care milioane de oameni sunt fermecați de efectele magice ale serialului.

Ce veți găsi în La Casa de Papel?

La Casa de Papel oferă o perspectivă unică și captivantă asupra lumii criminalității. Serialul vă va introduce în culisele economice ale Spaniei secolului XXI, precum și în lumea nevazută a infracționaliștiilor. Spre deosebire de alte producții cinematografice, acest serial se concentrează profund asupra ființei protagoniștilor sale, asupra tragismului lor social. El abordează tema de ce mintea umană poate face și în ce mod reușesc să răscumpere și să înflorească relațiile lor mai profunde.