Netflix a reusit sa domine piata platformelor digitale de streaming prin oferirea unor programe si filme variate si de calitate. Insa un serial in particular si-a facut loc in lista producatorilor si a platfomelor de streaming – The Stranger Things. Acest serial de suspendare si de mister a devenit unul dintre cele mai vizionate programe ale Netflix și chiar unul dintre cele mai populare seriale ale tuturor timpurilor.

Despre Serial

The Stranger Things a fost lansat prima data pe Netflix în 2016 și a devenit rapid un adevarat succes, dupa cum mentionam mai sus. Serialul urmareste povestea a șase prieteni aflați in orasul Hawkins în anii 80 și se concentrează pe explorarea unor lumi paralele stranii, secrete și cercuri de putere secrete. Printre personaje se numara anumiti cercetarii militari, experimente și artisti. Serialul a câștigat un numar semnificativ de premii și a generat foarte multa popularitate.

Care este Intriga Serialului?

Intriga serialului incepe cu trei prieteni, Mike, Dustin $ Lucas care descopera pe Will, un baietel care se intoarce dupa ce a dispărut misterios. Pe masura ce serialul continua cercul lor de prieteni vine la randul ei cu o noua persoana, El, care are puteri de supraom și se-ntoarce din lumea paralelă cunoscuta sub numele de „Upside Down”. Artista locala sau o persoana ce se vrea artist, Jim Hopper e anchetatorul cazului nostru si incearca sa descopere misterul lui Will, ce anume se intampla cu el si cum El poate sa rezolve aceasta problema.

Fenomenul Cultural

Din momentul lansarii primei sale sezoane, The Stranger Things a trezit interesul enorm al fanilor de seriale de suspans și de mister din intreaga lume. Fanii serialului au facut toate posibilele sa se identifice cu personajele, intamplarile si personajele sale si chiar au creat momente din serial in viata lor reala. Fanilor le-a placut sa faca remakes ale serialului in costumele respective si au filmat propriile lor versiuni ale serialului si putem chiar sa presupunem ca acest fenoment a luat avant si a crescut faima serialului.

Care sunt actiunile ce Stau La Baza Serialului?

Actiunile ce stau la baza serialului si care fac ca acest serial sa fie atat de apreciat sunt cu siguranta misterul si suspansul ce indeamna spectatorul sa tina pasul pe parcursul serialului. In plus, acest serial are destul de multe elemente si elemente ce reusesc sa aduca un fel de nostalgia pentru anii ’80. In plus, locatiile și mediul rural al micului orasel aflam pe care serialul se desfasoara adauga mister, facilitand cu aceasta identificarea majora a spectatorilor cu eroii.

Personaje si Actori

The Stranger Things are una dintre principalele caracteristici o distributie de personaje fiind foarte dragi inimii publicului. În primii doi sezoane actori precum Millie Bobby Brown (El), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Noah Schnapp (Will) și Finn Wolfhard (Mike) sunt toti incredibil de talentati si au un performance inalt. Pe masura ce sezotanele se dezvolta și se dezvolta si relații intre personaje noii actori precum David Harbour (liderul Jim Hopper) sau Sadie Sink (Max) s-au alaturat familiei din The Stranger Things si au creat o imbinare perfecta intre personaje si intre evenimente si actiuni.

Tema Serialului și Cea Mai Buna Episod din Sezoane

La fel cum se intampla de obicei cu serialele de genul acesta, Stranger Thing incearca sa aduca in prim plan anumite teme sociale și morale, teme precum prietenia, supravietuirea, honestitatea si dragostea.

Episoada „The Duble” din al doilea sezon poate fi considerata cea mai buna episod din intreaga sa serie. Acest episod prezinta batalia dintre fortele bune și rele si se indreapta prea curand spre un sfarsit abrupt in care Seven ia viata in mâinile sale și salveaza prietenii din „Upside Down”. Acest episod aduce mai departe elementul de mister și de suspans in plot, iar izbavirea lui Will e un punct culminant dramatic.

Chiar daca aceasta discutie nu acopera toate aspectele ceea ce face ca The Stranger Things sa fie totuși cel mai vizionat serial Netflix, ea ofera o privire cuprinzatoare a actiunilor si trasaturilor ce stau la baza acestuia. Este un serial perfect pentru cei ce cauta suspans, mister, intriga si inteligenta, și este exact de ce The Stranger Things si-a câștigat reputatia de a fi unul dintre cele mai populare seriale de arta.