Cel mai bun tus de ochi poate face diferenţa între o privire obosită şi ochii care strălucesc. Acest produs necesită ceva cercetare atunci când este cumpărat pentru a găsi ceea ce se potriveşte nevoilor tale. De la smocuri usoare la linii îndrăzneţe, ceea ce face un tus de ochi cel mai bun poate fi într-adevăr bun subiect de discuţie.

Iată ce trebuie să căutaţi atunci când căutaţi cel mai bun tus de ochi pentru dvs.:

1. Ingrediente

Atunci când căutaţi cel mai bun tus de ochi, ingredientele sunt un element important pentru a avea în vedere. Există mai multe formule de tus de ochi pe piaţă şi vă sfătuim să citiţi ingredienţii listaţi pe produs pentru a găsi ceea ce se potriveşte nevoilor dvs.

Unele tusuri de ochi pot conţine ingrediente precum parafina, propilena glicolul sau siliconele care să usuce sau să provoace alergii pielii. Dacă aveţi tendinţa de a obţine alergii, vă sfătuim să optaţi pentru produsele naturale sau cu ingrediente naturale, cum ar fi ulei de cătină sau ceară de albine.

2. Pigmentare

Pigmentul poate face diferenţa între un tus bun şi unul slab, iar un tus cu o pigmentare mai bună poate menţine culoarea mai mult timp. Unele tusuri prezintă un aspect cremos şi sunt pigmentate în mod deosebit, astfel încât să se amestece uşor pe pleoape.

3. Durabilitate

Când alegeţi cea mai bună culoare tus de ochi pentru dvs., asiguraţi-vă că vă uitaţi la durabilitatea lor. Vreţi un produs care durează toată ziua (chiar şi atunci când vă aflaţi în condiţii umede sau încălzite).

4. Se aplică uşor

Un alt punct important este uşurinţa în aplicare. Pentru ca un tus să se aplice uşor, trebuie să aveti – de preferat – un burete sau un aplicator de calitate. Există mai multe optiuni pe piață, inclusiv bureți utilizați pentru fondurile de ten si aplicatoare cu vârf mai lung.

5. Batogul și volumul

Când cumpărați un tus de ochi, asigurați-vă că vă uitați și la măști și volumul. Avantajele unui batog mare sunt că vă oferă mai mult volum pentru un tus detaliat. Dacă alegeți una cu un batoțel mai mic, veți obține în schimb un pic mai mult control asupra produselor, deoarece veți fi în măsură să vizați zona și să conectați liniile cu mai multă precizie.

6. Caracteristici

Există tusuri de ochi care sunt imbibate cu alte substante nutritive care hidrateaza si ivalesca pielea. Acestea pot ajuta la mentinerea liniilor fine pe timp de zi, iar ridurile existente pot fi intarite. Aceste produse sunt, de asemenea, bogate în antioxidanţi care pot ajuta la prevenirea apariției ridurilor pe piele.

Acum, când știți ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați tus de ochi, vă propunem să vedem care sunt tusurile de ochi care au fost nominalizate ca fiind cele mai bune:

Iată 5 dintre cele mai bune tusuri de ochi, în funcție de potrivire, calitate, volum și durabilitate:

  1. Tus de ochi Maybelline Eyestudio: Acest produs oferă culori intense și este infuzat cu un complex de antioxidanți care ajută la menținerea culorilor. Acest produs nu se curge, dar poate fi uscat într-un timp scurt.

  2. Lancome Definicils High Definition Mascara: Acest tus cu aspect albastru ajuta la deschiderea privirii și oferă un volum si o separare excelenta. Formula sa ușoara se mentine curata, durabila si fina intreaga zi.

  3. Kat Von D Tattoo Liner: Acest tus lichid oferă o linie fina si definita. Formula sa intensa se usuca instant si se mentine pe loc rezista intregii zile.

  4. Estee Lauder Sumptuous Knockout Mascara: Acest produs usor, dar voluminos alungeste genele, le asaza si le ofera volum. Uleiul de cire de albine și ceara de cetină se incadreaza pe pleoape și țes o teacă nutritivă, ceea ce face ca acest produs sa fie foarte confortabil de purtat.

  5. Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara: Aceasta masca ofera alungirea si separarea fiecarui fir de par si permite sa aplici un strat generos. formula sa rezistenta la apa ajuta la mentinerea culorii si a culorii intreaga zi.

Iată, acestea sunt cele mai bune tusuri de ochi. Vă sfătuim să testați înainte de a cumpăra un tus deoarece există numeroase texture, nuanțe și formate de produse. Experiența unică poate face diferența între un produs bun și unul excepțional. Evaluați produsele în funcție de nevoile dvs. specifice și dați-vă silința să găsiți un produs care este versatil și atractiv.