De la vârsta de 3 ani, fetitele devin interesate de cele mai multe dintre produsele cosmetice pe care le pot folosi în această lume distractivă. Fie că această lume se transformă într-o joacă de masă cu activități de machiaj sau într-o joacă solicitată în camera de zi, trusa de machiaj este un articol pe care mulți părinți au dorit să îl achiziționeze copiilor lor.

Această trusă de machiaj este creată cu grijă specială pentru pielea copiilor, iar produsele din trusă sunt produse sigure și non-toxice. Deoarece stilurile de machiaj se schimbă, aceste produse de machiaj sunt actualizate regulat pentru a se potrivi pentru copiii dvs.

Caracteristici

Atunci când căutați cea mai bună trusă de machiaj pentru copii, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă amintiți că trusa de machiaj de care aveți nevoie pentru copiii dvs. trebuie să fie una în care puteți avea încredere și în siguranță. Producatorii au facut o treaba incredibila în crearea unor produse de machiaj activate, non-toxice și sigure pentru copii.

Aceste produse au creat o fereastră către o lume mai sigură în ceea ce privește copiii și produsele de machiaj. Aceste produse sunt potrivite pentru toate tipurile de vârsta și sunt ușor de utilizat de copii. De asemenea, aceste produse sunt fabricate conform standardelor înalte de siguranță.

Ce ar trebui să aibă o trusă de machiaj copii

Cu toate acestea, dacă aveți copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, atunci trusa de machiaj este deosebit de importantă pentru a se pregăti pentru spectacolele de teatru și evenimentele, sau chiar doar pentru joaca dvs. și a copiilor dvs.

Unele elemente care ar trebui să se regăsească într-o trusă de machiaj pentru copii și care ar trebui să fie considerate atunci când faceți achiziția sunt:

• Produse non-toxice: Toate produsele conținute într-o trusă de machiaj pentru copii ar trebui să fie fabricate din materiale non-toxice, produse sigure și independenți de spital.

• Farduri subțiri: Trusa de machiaj trebuie să conțină produse cosmetice hipoalergenice și cât mai puțin parfumate, astfel încât copilul dvs. să poată folosi produsele fără a se confrunta cu simptome precum iritații sau mâncărime la nivelul pielii.

• Accesorii: Canile și pensulele speciale pentru machiaj trebuie să fie incluse în trusa de machiaj, deoarece acestea sunt necesare în procesul de machiaj.

• Palete: Aceasta trebuie să conțină nu mai puțin de 20 de culori. Mai multe culori significă că copiii pot experimenta diferite culori și modele și că puteți adăuga și altele, după cum vă doriți.

• Rujuri și rimel: Acestea sunt produse esențiale în trusa de machiaj pentru copii, deoarece acestea creează un efect foarte natural cu farduri.

• Protecțil dvs. și al copiilor dvs. împotriva razelor solare: Produsele pentru machiaj pentru copii trebuie să conțină, de asemenea, produse de protecție solară, astfel încât copilul să poată fi protejat de soare și radiații solare potențial dăunătoare.

• Compatibilitate: Trusa de machiaj trebuie să se potriveasca perfect atat pentru pielea fetei, cat si pentru tipul parului.

Cele mai bune Truse de Machiaj copii

Dupa ce ati luat in considerare toate factorii de mai sus, e timpul sa discutam despre cele mai bune truse de machiaj copii care sunt cele mai potrivite pentru nevoile si cerintele asociat cu procedeele de machiaj:

• Truse de Machiaj de la KidsMakeup. aceste truse speciale contine produse minerale special create pentru pielea copiilor cu formule bine echilibrate si percentaje mari de ingrediente organice, toate produsele fiind testate in laboratoare. Trusele contin o gama larga de produse cosmetice, usor de folosit, cu pigmenți pigmentati foarte frumosi si sigure pentru copii.

• Truse de Machiaj de la Professional Makeup Kit. Aceste truse sunt create in mod special cu produse personalizate pentru copii, care se potrivește intoarcerilor saptamanale sau chiar mai frecvente in lumea machiajului. Aceste truse sunt create special pentru copii cu produse speciale si usor de folosit, care sunt foarte sigure si non-toxice.

• Truse de Machiaj de la The Discovery Store. Aceste truse de machiaj sunt special create pentru copii, iar produsele includ pudra, blush, fard de obraz, farduri crema toate realizate din produse organice. Aceasta trusa de machiaj are produse hipoalergenice si sunt create special pentru copiii cu piele sensibila.

• Truse de Machiaj de la LittleCosmetics. Aceste truse au produse special create pentru copii și conțin toate produsele esențiale pentru a face un machiaj corect si interesant pentru copiii. Trusele contine produse anti-alergie, produse rezistente la transpirație si chiar produse rezistente la apă.