Casatoria este unul dintre cei mai importanti momente din viata cuplurilor. Acestea petrec un timp indelungat de a ne asigura ca au luat cele mai bune decizii in a-si uni destinele pentru toata viata. Odata ce s-au hotarat sa se casatoreasca, cuplurile aleg de obicei sa includa o rugaciune in ceremonia lor de casatorie. Rugaciunea poate oferi cuplului forte suplimentare si le ofera prilejul unic de a-si exprima sentimentele catre Dumnezeu si apoi unul catre celalalt.

Daca va pregatiti sa va casatoriti, veti dori sa fiti pregatiti cu cea mai buna rugaciune de casatorie. Iata una de care ar trebui sa tineti cont atunci cand alegeti rugaciunea dvs. pentru casatorie.

I. Ce este o rugaciune de casatorie?

O rugaciune de casatorie este, in primul rand, o incercare de a implica pe Dumnezeu in ceremonia dvs. de casatorie. Rugaciunea va ofera prilejul perfect pentru a impartasi sentimentele dvs. si a vorbi cu Dumnezeu despre ceea ce alegeti sa construiti impreuna.

Acesta poate fi un mod important de a aduce Invataturile implicarea divinitatii in viata dvs. de zi cu zi. Aceasta poate oferi, de asemenea, linistea mentala si lenta a simbolismului pentru a aduce inspiratie si prezenta lui Dumnezeu la evenimentul vostru special.

II. Rolul rugaciunii in Casatorie

Orice floare se curata in aerul dumnezeiesc, asa ca ar trebui sa aduceti aceasta nuanta de liniste spirituala in ceremonia de casatorie. Incorporand aceasta rugaciune, veti realiza mai mult in ceremonia dvs.

Rugaciunea va poate oferi cuplului modul ideal de a se angaja unul fata de celalalt inainte de toti cei din jurul lor. Este un moment special, atunci cand pot oferi lui Dumnezeu intregul lor pact si unul fata de celalalt.

Rugaciunea ii poate invata pe cei doi despre faptul ca izvorul lor de unitate, dragoste si protectie vine din Dumnezeu. Acesta ne poate ajuta sa intelegem nu doar importanta casatoriei care se realizeaza in ceremonia dvs., dar si faptul ca o casatorie implica mereu trei actiuni: doi parteneri catre Dumnezeu si catre unul altuia.

III. Caracteristici ale unei rugaciuni bune

Atunci cand alegeti rugaciunea pentru casatorie, trebuie sa tineti cont de anumite lucruri:

  • Rugaciunea sa reflecte idealurile si angajamentul dvs. fata de partenerul/partenera dvs.

  • Rugaciunea sa fie personalizata astfel incat sa reflecte sentimentele reciproce.

  • Rugaciunea sa reflecte increderea in Dumnezeu si rolul Sau in viata dvs.

  • Rugaciunea sa ofere forte suplimentare dvs. si partenerului/partenerei dvs. pentru a va construi o familie.

  • Rugaciunea trebuie sa fie scurta si accesibila pentru a permite tuturor invitatilor sa se angajeze in rugaciune.

IV. Cea mai buna rugaciune de casatorie

Atunci cand alegeti cea mai buna rugaciune de casatorie, trebuie sa alegeti ceva personalizat pentru dvs. si partenerul dvs. Cu toate acestea, va oferim si o rugaciune generic care arata sentimentele noastre fundamentale fata de unirea casatoriei:

„Doamne, suntem iesiti aici astazi pentru a ne uni. Tu ne-ai adus impreuna si azi ne vom angaja unul catre celalalt. Binecuvantam aceasta casatorie, sa se zideasca pe iubirea Ta si sa te imbrace in noi. Binecuvanteaza-ne, izbeste-ne parghiile, ne condu astazi si in fiecare zi a vietii noastre, iar sentimentele noastre de recunostinta, credinta si iubire crescand. Amin.”

V. De ce este importanta este rugaciunea in Casatorie?

Atunci cand ne rugam, aducem prezenta si vorbele lui Dumnezeu in ceremonia noastra. Acest lucru contribuie la prezenta Lui in casatoria noastra si ne ajuta sa dezvoltam si sa mentinem o relatie cu Dumnezeu pe parcursul casatoriei.

Va ajuta, de asemenea, cuplurile sa cunoasca adevarata semnificatie a casatoriei lor: se intalnesc inaintea lui Dumnezeu, precum si cu aceea hotarare si angajament pentru a face. De asemenea, este important sa se asigure ca a adoptat semantică si punctele de vedere corecte asupra casatoriei de la inceput. Aceasta rugaciune poate fi o modalitate de a-si aduce sentimentele de fata de Dumnezeu, in special in procesul de casatorie.

VI. Optiuni contexte in care se poate rosti rugaciunea

Un lucru important de retinut este ca rugaciunea, atunci cand este rostita cu incredere si curaj, poate ajuta partenerii sa se angajeze inaintea lui Dumnezeu, ceea ce poate fi extrem de important pentru ei. Daca se simte inofensiv, poti recita chiar tu aceasta rugaciune, in timp ce un preot se roaga, sau acesta poate recita rugaciunea, fara a lua decizia venita de la cineva din afara.

De asemenea, rugaciunea poate fi un mod minunat de a-si arata respectul si devotiunea față de Dumnezeu. Puteti recita aceasta rugaciune inainte sau dupa schimbarea inelurilor si/sau dupa ce aveti preoteasa sau preotul sa reciteasca rugaciunea.

Cu alegerea rugaciunii, din acestea sau orice alta, selectata de cuplu, prin consimtamantul lor Recomandat Dumnezeu pentru inceputurile lor noi. Aceasta va seta de doua ori dorinta lor de a-si continua destinul impreuna.

VII. Incorporarea rugaciunei in Casatorie

Dupa ce ati ales rugaciunea, pot exista mai multe moduri prin care sa le incorporati in ceremonia dvs. de casatorie:

  • Puteti alege un preot sau preoteasa care sa reciteze rugaciunea in locul dvs.

  • Puteti alege doua persoane care sa se uneasca si sa reciteasca in tandem rugaciunea.