Credinta in puterea lui Dumnezeu de a ne vindeca este una dintre cele mai profunde si mai umane traditii. De-a lungul secolelor, crestinii au cautat prin rugaciunile lor ajutorul si vindecarea ravasitoare pe care numai Dumnezeu poate sa le ofere. Care este cea mai buna rugaciune de vindecare miraculoasa?

Ce este o rugaciune de vindecare miraculoasa?

Rugaciunea este o intindere a mainii catre Dumnezeu pentru a primi ajutor si ocrotire. Rugaciunile de vindecare miraculoasa sunt raspunsuri din inima fata de provocarile vietii peste care trecem si fata de maladiile si suferintele vietii. Rugaciunea este modalitatea prin care aratam credinta fata de ajutorul lui Dumnezeu.

Ce ar trebui sa contina o rugaciune pentru vindecare miraculoasa?

Rugaciunile de vindecare miraculoasa au mai multe elemente care le fac sa fie importante pentru Dumnezeu. Acestea ar trebui sa contina:

• Recunoasterea puterii si milostivirii lui Dumnezeu
• Multumirea adresata lui Dumnezeu pentru binecuvantarile lui
• Multumirea adresata lui Dumnezeu pentru oportunitatile unei vieti fericite
• Multumirea adresata lui Dumnezeu pentru ajutor in times de nevoi
• Cererea lui Dumnezeu pentru vindecare si incredere in El
• Slava si preamarirea lui Dumnezeu pentru biruintele nadejdii

Exemple comune de rugaciuni de vindecare miraculoasa

Rugaciunea pentru vindecarea miraculoasa poate fi diferita de la om la om, astfel incat sa se armonizeze cu credinta si cu asteptarile fiecaruia. Exista, totusi, mai multe exemple comune de rugaciuni de vindecare miraculoasa pe care le putem folosi ca punct de plecare:

• „Doamne, laud pentru lucrarile Tale! Te rugam sari la ajutorul si la ocrotirea noastra in aceasta situatie naucitoare. Dunnezeu, cunosti cauza noastra mai bine decat oricine. Te rugam sari in ajutorul nostru si sa ne vindecam trupurile si sufletele. Da-ne incredere pentru a ramane puternici in aceasta perioada si ne oferi un sens al apropierii Tale. Ai grija sa ne poti face sa ne bucuram si sa primim roadele harurile Tale.”

• „Doamne, cine suntem noi sa iti adresam rugaminti, de vreme ce Tu esti un Dumnezeu bland si milostiv? Doamne, toata lumea se impotriveste cauzelor noastre si cuvintele noastre nu intotdeauna rezolva problemele pe care le avem. Rugamintea noastra pentru tine in aceasta situatie grea este sa ne oferi puterea si sanatatea pe care doar Tu o poti face. Te rugam sa ne revigorezi si sa ne oferi increderea de a se ridica si a se apropia de tine”

• „Doamne, recunoastem ca Tu esti cel care vindeca toate suferintele. Te rugam sa ne oferi salvarea Ta in aceasta problema si sa ne ajuti sa duci pa rug. Te rugam sa te arati printre noi si sa lucrezi in binele nostru si in slava Ta. Sau, ne rugam lui Dumnezeu sa ne ofere vindecare si sa imprastie bolile noastre. Aici stam si asteptam milostivirea Ta, Domn, si speram sa descoperim vindecarea pe care numai Tu o poti oferi.”

Top 3 rugaciuni de vindecare miraculoasa

Iata cateva dintre cele mai puternice rugaciuni de vindecare miraculoasa:

  1. Rugaciunea Domnului Isus: „Doamne Isuse, Te rog sa Te alaturi minunilor din viata mea si sa imi oferi sanatate si vindecare. O, Doamne Preabunul, ne mai audim rugamintile si implicarile noastre. Ajuta-ma sa traiesc o viata curata si sa pot experimenta puterea Ta si vindecarea intr-o masura mai mare. Multumesc pentru ca ai ascultat rugaciunile mele si Te rog sa stai cu mine in fiecare clipa si sa ai grija de fiinta mea.”

  2. Rugaciunea lui David din Psalmul 103: „Doamne, iti multumesc ca sunt sanatos si iti aduc recunostinta pentru taria pe care mi-ai oferit-o. Tu ai vindecat sufletul si trupul meu si ai alungat boala si chinurile mele. Imi aduci auzite rugamintile mele si respui raufacatorii. Iti multumesc ca ma alini si iti multumesc pentru milostivirea si blandetea Ta.”

  3. Rugaciunea lui Habacuc din Habacuc 3: „Doamne, asculta rugaciunea mea si auzi lacrimile mele. Miluieste-ma si coboara-ti puterea Ta asupra mea slabit prin boala si suferinta. Calauzeste-ma catre adevarul Taul si invata-ma sa fac din necazurile mele o parte a glorioasei Tale lucrari. Te rog sa aduci lumina asupra problemelor mele si sa ma vindeci, ca doar Tu esti Dumnezeul care vindeca.”

Rugaciunile de vindecare miraculoasa ofera crestinilor cu credinta profunda un mijloc prin care sa indrepte toata recunoasterea lor si sa le aduca lui Dumnezeu invocari pline de speranta. Atat cea mai veche cat si cea mai moderna rugaciune contin aceeasi elemente profunde si pretioase de recunoastere si preamarire a lui Dumnezeu si de incredere in ajutorul Sa miraculos.