O serie de trenduri completeaza pentru anul 2021 scenele modei cu provocari si solutii de styling, si in ceea ce priveste coafurile parului mediu. De la buclele la tunsoare in stil bob, sau chiar stilul campionilor romani la startul anilor 60, tendintele actuale va ajuta sa gasiti o coafura care sa se potriveasca cel mai bine cu personalitatea dumneavoastra.

Parul mediu ofera cea mai mare flexibilitate de a experimenta, vedetele avand la dispozitie o gama larga de optiuni. Cele mai populare tendinte arata cum sa aranjati parul mediu in 2021, pentru o prezenta moderna si stilata, dar si coafuri pe care le puteti adapta pentru a fi mai usor sa pastrati un anumit aer al anilor ’90.

Iata care sunt tendintele de styling 2021, incluzand si optiuni de coafura pentru par mediu:

  1. Tunsoarea Bob – neintoarcerea favorita a anilor ’90

Tunsoarea bob, care a dominat scenele modei in anii ’90, inainte de a fi supplantata de opulentele bretonuri si de parul super-lung, reprezinta tendinta numarul 1 a anului 2021, simbolul momentului.

Este imposibil sa ne imbracam coafuri bob, fara a evoca imaginea simbolului modei anilor ’90, supermodelului Kate Moss. Avantajul in 2021 este ca tunsoarea bob (sau varianta ei mai scurta, tunsoarea pixie) se poate personaliza prin ajustarea conturului, adaugandu-i putin volum pe masura ce parul creste.

  1. Bretonul modern

Bretonul, sub orice forma, poate fi considerat ca fiind cea mai fashionista varianta despre care se poate vorbi. Bretonul modern, in special, ne duce cu gandul la stilul retro anilor 50 si face parte din tendintele globale din 2021.

Pentru a obtine cel mai modern look, puteti reda bretonul in stil ondulat sau poros, pregatindu-l pentru stylingul modern si mid-length. Varianta aceasta a bretonului este un hranitor si usor de adaptat pentru toate stilurile.

  1. Coafuri cu burete

Coafurile cu burete revin cu toata forta in sezonul 2021, simplistice si versatile. Acestea sunt versiunea modernizata a buclelor cu placa cu microunde din anii ’90, iar acest an, vedetele executa acest look cu volum si textura moderna si adauga mici touches de culoare pentru a obtine un look mult mai accentuat.

  1. Dreptul jos

Renunta la burete si la alte produse, pentru un look natural care sa dureze. Lasa parul sa se vada cu adevarat. De la stilurile liss-curl pana la coafuri drepte, optiunile sunt si mai usor de obtinut, foarte usor de adaptat si usor de pus in ordine la nevoie.

Daca ai un par drept, nu e nevoie sa intrebi de ce ai incerca aceasta tendinta; daca, dimpotriva, ai un par ondulat, ai putea sa ii pui un look modern, dincolo de a cauta buretele.

  1. Bucla naturala

Reiau acelasi trend, buclele facand o revenire puternica in 2021. Aceasta tendinta se concentreaza mai mult pe luciul calm si ondulat, care sa usureze frumusetea naturala, in opozitie cu definitia deconectata, buclele stafilite.

Parul mediu ofera suficienta lungime pentru a face acest look fara prea multe pregatiri, bineinteles cu produsele necesare.

  1. Parul scurt, impletit si suplu

Lungimea ajunge, in cazul parului mediu, pana la umeri iar acest lucru aduce cu sine si multe optiuni de styling. O schimbare radicala in acest sezon este tunsoarea pixie scurta, cu parul drept sau ondulat.

Daca doriti sa pastrati lungimea, in cazul in care parul este de la nivelul umerilor, puteti opta pentru coafuri cu impletituri subtile sau uneori usor tribale. Alternativ, vlosul poate fi usor moale si cu volum.

  1. Mulatarea simpla

Ideea de mulatare nu trebuie sa ramana limitata la stilul retro al anilor 50. Coafurile retro arata foarte bine pe parul mediu si ar putea fi o optiune moderna a acestui sezon. Pentru a obtine cel mai bun look, preferati produsele de styling cu aspect mat, care se pot finisa cu un shampoo remarcabil.

Acesta este schimbarea cheie in nuanta acestui sezon: optati pentru aceasta textura si apoi lasa-l sa prospere cu strait-faruri naturala sau bucle delicioase, pentru a obtine anumite nuante in stilul anilor ’50.

  1. Estompare sau balayage

Pe langa faptul ca estomparea este ideea perfecta pentru fetele care s-au saturat de culoarea lor origincala, parul mediu se preteaza de minune la aceasta tendinta. Aceasta tehnica va ofera optiunea subtila de a adauga nuante discrete pe lungimea firelor de par, acoperindu-le fara a le suprasatura cu o culoare noua.

In plus, estomparea existenta poate fi prelungita cu noi straturi de Color Melting, astfel facilitand ulterior decolorarea parului si folosirea placii cu microunde.

  1. Sprancenele tip parfinit

Daca doriti sa-i dati parului mediu o nota moderna, puteti incerca una dintre cele mai populare tendinte de acest sezon: sprancenele tip parfinit. Un look colorat si distractiv, care iti poate schimba look-ul in doar cateva minute.

Avantajul acestei tendinte este ca o poti realiza oricand, fara prea multe eforturi. Asistentele medicale se pot folosi de tehnica permanent pentru a obtine un look modern, pentru care nu este nevoie de produse cosmetice.

  1. Peruca medie

Nimic nu poate fi mai modern si mai versatil ca peruca. Acest sezon presupune ca vei uita de volumul ciuntit si vei opta in schimb pentru versiuni medii, fara a fi prea dificil de intretinut.

Modelele cu varfuri ondulate sau conice sunt perfecte pentru aceasta tendinta. Puteti sa va jucati cu stiluri ondulate sau sa obtineti un look natural, prin aplecarea temporara a perucilor uscate.