Intr-o lume in care Instagram sau Facebook au intrunit miliarde de oameni conectati prin diferite conturi, devine unul dintre cele mai usoare, amuzante si captivante modalitati de a-ti impartasi gandurile zilnice, ganduri pozitive sau citate amuzante. Multe cupluri si chiar familii complete folosesc aceste retele sociale de fiecare data cand au nevoie de un pic de distractie amuzanta. 

Iata care sunt cele mai amuzante citate pe care le-ai putea posta pe Instagram sau Facebook pentru a-ti impartasi gandurile si a le oferi si celorlati o doza de amuzament.

1 „Imi place ce fac, daca nu ar fi asta ar trebui sa gasesc ceva amuzant.” – Mark Twain

Acesta este unul dintre citatele lui Mark Twain pe care il poti folosi pentru a aduce un zambet pe fata celorlalti. Aceasta vorba care vine din gura lui Twain aduce amuzament si distractie si oarecum o nota de adevar: toata lumea ar trebui sa-si indeplineasca scopul sau pasiunea, chiar si daca aceasta ar insemna, printr-un pic de improvizatie, gasirea unui lucru amuzant de facut.

2 „Mintea omului este atat de mica si atat de limitata, incearca cel putin sa fie distractiva.” – Oscar Wilde

Acest citat este, fara indoiala, unul din cele mai amuzante citate pe care le-ai folosi pentru a posta pe retelele de socializare media. Este un indiciu fascinant ca se poate obtine zambetele si amuzamentul din cele mai imposibile situatii, iar acestea iti pot oferi si tu motivatia de a-ti indeplini ceea ce ai de facut in fiecare zi.

3 „Intotdeauna voi gasi o cale sa fac ceva stupitor, chiar si atunci cand nu ma simt in cea mai buna forma.” – Joseph Heller

Daca esti in cautarea unui citat amuzant care sa-ti provoace si oamenii din jur sa se gandeasca la viata si la modul in care ramaneti plini de energie si chiar distractivi, atunci acest citat este perfect pentru tine. Deoarece demonstratia voiniceasca de a face lucruri minunate chiar si atunci cand te simti fatigue este unul dintre cele mai mari averi ale unei vieti.

4 „Eu imi folosesc mereu imaginatia. Niciodata nu m-am schimbat.” – Agatha Christie

Imaginatia este cheia pentru a-ti regasi motivatia scazuta sau momentele de oboseala. Cand te simti slab, a aduce un amuzant citat din partea lui Agatha Christie si a-ti folosi imaginarul in loc de realitate este una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem. Acest citat amuzant poate fi folosit pentru a-ti stimula imaginatia.

5 „O sa am grija sa fiu creativ in modul in care imi imbrac hainele in dimineata asta.” – Bill Cunningham

Acest citat este unul dintre cele mai amuzante pe care le vei putea gasi si spune ca orice ar fi, poate fi stralucitor numai prin felul in care iti imbraci hainele. Bill Cunningham a fost un modist despre care multi oameni spun ca s-a nascut pentru a face lumea mai frumoasa prin modul in care poseda stilul in legatura cu vestimentatia sa.

6 „Prima mea regula? Sa nu mori de o stare indiferenta.” – Judith Martin

Regula lui Judith Martin este unul dintre cele mai amuzante citate pe care se pot folosi pe retele sociale. Si este adevarat – deoarece sentimentul de indiferenta este prea monoton si poate fi complet schimbat prin adaugarea cateva citate amuzante in contextul tau zilnic.

7 „Stimularea ta mentala trebuie sa fie la fel de amuzanta precum distractia ta.” – Abigail Santiago

Unele citate pot fi foarte amuzante si pozitive pentru multi oameni care vor sa-si imbunatateasca viata. Abigail Santiago a fost exact in acest context si ne incurajeaza sa fim amuzanti si sa ne stimulam mental in acelasi timp pentru a evita acel sentiment de oboseala sau monotonie.

8 „Un ras este adesea o modalitate foarte bună de a ne remineraliza corpul si sufletul.” – Ian McEwan

Razand este una dintre cele mai usure, distractive si amuzante exercitii pe care le putem face in fiecare zi. Ian McEwan l-a subliniat cu acest citat, oferindu-ne si indicatia ca, atunci cand ne simtim stresati, deprimati sau plictisiti, putem sa apelam cu incredere la trecerea prin aceasta activitate pentru a ne pastra bineinteles si bucurosi.

9 „Intotdeauna s-au nascut oameni care au vrut sa schimbe lumea, uneori prin focalizarea pe ras.” – Jim Carrey

Jim Carrey este unul dintre cei mai amuzanti actori si oameni din industria divertismentului, motiv pentru care este perfect pentru a posta pe retelele sociale. Acest citat ne aminteste ca uneori, cea mai buna modalitate de a schimba lumea este de a nu te lua prea in serios si de a lasa glumele sa curga.

10 „Un zambet – poate prostesc – are un mare efect asupra vietii noastre.” – Stephen Hawking

Nu-ti poti imagina ca Stephen Hawking avea astfel de cugetari despre vietile noastre. Acesta invata in mod normal despre spatii, universuri si alte lumi vibrante, dar, pe langa acestea, era un personaj vesel si amuzant. Cu acest citat el a recunoscut ca poate fi uneori prostesc sa zambesti pentru a schimba lumea, dar efectele sale pot fi neschimbatoare.

In concluzie, acesta au fost cele mai amuzante citate pe care le poti folosi pentru a posta pe retelele de socializare. Aceste citate sunt foarte amuzante, distractive si pozitive si pot schimba lumea prin aducerea unui zambet si a unei atmosfere relaxate si de viata. Postati-le pe toate retelele de socializare si faceti-va prietenii sa zambeasca si sa se bucure de viata.