Primăvara este un sezon minunat în care ne bucurăm de culorile naturii, dar și de îmbrăcămintea, pantofii și machiajul vesel și în culori vii, leneș alocându-ne mai mult timp pentru foiletoasele noastre ritualuri cosmetice. În mod special, simplul proces al designului de unghii a devenit unul dintre obiceiurile noastre culturale preferate – dar care sunt cele mai frumoase modele de unghii din primăvară anului 2022?

În acest articol vom putea urmări o privire mai atentă la ultimele tendințe din domeniul manicurii, pentru a ne asigura că ne bucurăm de unghiile perfecte pentru toți cei care pozăm pe Instagram, în acest sezon prea scurt, dar care conține destul de multe trăiri!

Cum putem adopta cele mai frumoase modele de unghii ale primăverii anului 2022?

Cea mai bună rutină se referă mai întâi la pregătirea unghiilor mele și a mâinii. Cu ajutorul exfolierii usoare a pielii, a îndepărtării cuticulelor și a hidratării cu o cremă sau o loțiune, sunt gata pentru colorare. De aici înainte, va exista o varietate de produse de calitate de care vom avea nevoie pentru a obține cele mai frumoase modele de unghii. Pentru a adăuga un element de vizualitate, vom alege, de asemenea, o ojă foarte țipătoare și colorată, care se va potrivi cu stilul nostru unic!

  1. Unghii cu flori

Unul dintre designurile de unghii preferate ale primăverii este modelul cu flori. Acest desen îmbină frumusețea florilor cu misterul culorilor unghiilor și poate fi creat dintr-o varietate de feluri diferite, cu o ojă transparentă peste care se pot desena mai întâi florile sau chiar se pot aplica decorațiuni din materiale naturale, cum ar fi florile de crin sau pietrele decorative.

  1. Unghii holografice

Un alt trend al acestei primăveri sunt unghiile împrăștiate din lumea fantasioaselor lucrări cu lumină, cunoscute ca efecte holografice. Unghiile holografice sunt recunoscute prin varietatea culorilor care ies în evidență în funcție de direcția reflectării luminii, mai variind armoniile de de la culoarea aurie la cea de safir, care create magia pură și lasă o impresie profundă.

  1. Unghiile șlefuite

Frumusețea fin desenată de unghiile șlefuite trădează apropierea plină de har a primăverii și este unul dintre cele mai frumoase și simple look-uri pe care putem să le alegem. Acest model remarcabil necesită doar trei și jumătate de culori, începând cu ojă roz, argintiu și albastru, plus un pământiu pal la mijloc și un lac transparent definitiv pentru finisare.

  1. Accent de unghii

Accentul de unghii ne oferă o mulțime de oportunități pentru a lucra cu combinații uni și neutre, îmbogățite cu o singură unghie neon sau încărcată cu strălucire. Modelele de unghii Neon sunt foarte popularizate de Sua, această primăvară, când vedetele se confruntă una cu cealaltă pentru a căuta cele mai tari și versatile idei.

  1. Unghii din sac mexican

Designurile unghiilor din săculețul mexican au apărut în anii ’90 și au devenit popularizate constant de atunci. Acest tip de design a cotit și acest sezon și se referă la un model geometrizat care se poate obține prin metoda ojei acrilice, efectuată cu o pensulă mică și precisă. Culorile variind de la roșu, albastru și verde la portocaliu, galben și purpuriu, echipamentul va fi completat prin aplicarea unui lac transparent, care îi veți oferi rezistența necesară și luciul final elegant.

  1. Unghii îmbinate

Unghiile îmbinate sunt, de asemenea, în vogă în această primăvară. Acest trend propune neobișnuite combinații de culori și mai multe nuanțe ale unei singure nuanțe, care sunt îmbinate simetric. Puteți, de asemenea, să utilizați mai multe opțiuni pentru ascunderea detaliilor non-uniforme, oferind o frumusețe deosebit de amestecului de culori.

  1. Unghii de vară

Culorile preferate ale verii nu lipsesc nici în această primăvară, iar nuanțele intense sunt recomandate. Există o gamă largă de culori, începând cu roz, corai, pasteluri și albastru, tăiate în forme diferite și bucurându-se de toate în același timp. Acestea pot fi combinate cu modele geometrice simple sau abstracte, deoarece efectul ojilor colorate se va vedea excelent.

Va fi o primavara frumoasa – aceasta este sigur. Ea aduce cu ea nu numai natura înfloritoră, ci și decizii mai indraznete de moda. Acest articol ne ajută să ne asigurăm că adoptăm cele mai frumoase modele de unghii pentru sezon, putând evita deciziile ratate și ne putem bucura de mâinile noastre vesele și încântătoare.