Cadoul perfect poate fi dificil de ales, mai ales când trebuie să fie personalizat. Acest lucru se aplică în special cadourilor pentru persoanele dragi, pe care doreşti să le oferi ceva special, unic. Din fericire, există câteva idei ingenioase ce se potrivesc oricărui eveniment sau aniversare pentru a face un cadou memorabil. Iată care sunt cele mai creative idei de cadouri personalizate, pe care le poți lua în considerare.

1. Cadou personalizat din cutiuțe

Este ideal pentru cei mai mici şi cei mai mari! Acest cadou poate fi alcătuit dintr-un număr de cutiuţe (care pot fi personalizate ca mărime, culoare sau desen). Pe fiecare cutie se poate pune o imagine, o mesaj sau chiar o poezie. În interiorul fiecăreia putem pune bomboane, jucării sau alte mici obiecte amintite, ce pot fi folosite în viitor. Un cadou personalizat din cutii poate fi extrem de original şi va fi apreciat de tinerii care primesc cadoul.

2. Cadou personalizat sub forma de tablou

Tablele personale sunt, probabil, cele mai sincere dintre cadouri. Fie că este vorba despre un tablou realizat într-o maniera clasică sau poate fi creaton-line pe site-urile specializate, acest cadou permite ieşirea din comun şi oferirea unei imagini, mesaj sau poezie. În plus, tabloul poate fi personalizat în moduri speciale folosind materiale variate, cum ar fi lemnul, canava, lemnul vopsit, sticla, oglinda sau hârtia.

3. Set de cadouri personalizate

Seturile de cadouri personalizate sunt idealul dacă vrei să oferi un ceva special. Acestea pot include cea mai diversă varietate de obiecte de uz casnic, cum ar fi perne, ceşti sau farfurie, toate cu mesaje şi imagini alese de tine. De asemenea, aceste obiecte pot fi personalizate pe o laterală cu o poezie, o fotografie sau chiar o imagine alb-negru. O astfel de idee poate fi perfectă pentru perechile dragi, care isi serbeaza zilele lor de nastere.

4. Cadoul personalizat sub formă de jucărie

Jucăriile încă sunt iubite de toţi copiii, fie că sunt jucării clasice sau poate ceva mai modern. Dacă vrei să oferi un cadou personalizat cu ajutorul unei jucării, poţi alege una ce poate fi decorată cu mesaje si imagini speciale.

5. Cadou personalizat sub forma de figurină

Figurinele sunt o modalitate ideală de a face un cadou perfect şi personalizat. Poti alege o figurina pe placul rudelor tale, ce poate fi decorată cu mesaje speciale sau imagini.

6. Cadou personalizat sub forma unui covoras

Covorasele sunt obiectele preferate ale multor persoane, mai ales când sunt personalizate cu imagini sau mesaje speciale. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, ca aţa şi lâna. Pentru a personaliza un covoras, puteţi alege simboluri de familie, poezii, imagini sau mesaje scurte.

7. Cadou personalizat sub forma unui puzzle

Puzzle-uri personalizate pot fi o soluție excelentă pentru familiile reunionate, în special pentru petrecerea aniversărilor de familie. Puzzle-ul personalizat poate fi decorat cu fotografii, mesaje sau desene ale membrelor de familie.

8. Cadou personalizat sub forma unei clădiri 3D

În această zi și vârstă, clădirile 3D sunt extrem de populare pentru a face un cadou personalizat pentru cei dragi. Acestea sunt extrem de rezistente si sunt perfecte pentru a memoriza diversi factori care au marcat familia și prietenii vostri. Aceste clădiri 3D pot fi decorate mai ales cu fotografii.

9. Cadou personalizat sub forma unei cutii

Cutii personalized pot fi o modalitate ideala pentru a face cadouri dragi. Acestea pot fi însoțite de un mesaj sau imagini personalizate, și se potrivește oricui. Coainte de bijuterii, casete de bani și alte cutii decorative pot fi, de asemenea, personalizate cu ajutorul imaginilor și mesajelor preferate.

10. Cadou personalizat sub forma unui cufăr

Cuferele și celelalte accesorii din piele pot face cadouri speciale. Acestea pot fi customizate cu nume, imagini sau mesaje speciale. Acest tip de cadou are o durată mai mare de viață, deci iți vei aminti cadoul pentru o perioadă lungă de timp.

De asemenea, există multe alte tipuri de cadouri personalizate ce ar putea fi considerate în funcție de situație şi de preferinţele destinatarului. Acestea pot include:

  • Elemente decorative personalizate (cum ar fi vase, ghivece);

  • Accesorii cu mesaje negre sau colorate;

  • Pereţi personalizaţi cu imagini;

  • Articole din ceramică personalizabile;

  • Din materiale / puzzles personalizate;

  • Costume și rucsaci personalizate;

  • Jetoane de zahăr personalizate;

  • Kiturile de mâncare personalizate;

  • Biciclete și jucării personalizate.

Desigur, prețul și complexitatea unui cadou personalizat depinde în mare măsură de preferinţele destinatarului şi de stilul de viaţă al acestuia. Indiferent de cea care este alegerea ta, un cadou personalizat va fi mereu în formă de amintire şi întotdeauna cu o mare valoare sentimentală.