„Buna de râs!” Aceasta este o expresie pe care o auzim destul de des. Există o mulțime de ocazii când este necesar să ne destindem, să uităm de griji, să râdem cu poftă, fîră să ne simțim vinovați. Glumitele pot fi o mare ajutor pentru a ne obține încărcături de energie intensă și de viață, de aceea ne-am decis să venim cu o listă de 300+ bancuri amuzante de râs cu lacrimi.

Iată ce vei descoperi în cadrul articolului:

 1. Ce sunt bancurile și de ce sunt importante?
 2. Care sunt avantajele colecțiilor noastre de bucurii și de glume?
 3. Câteva dintre cele mai amuzante bancuri care te vor face să râs cu lacrimi.
 4. Glume funny cu umor neagr.

1. Ce sunt bancurile și de ce sunt importante?

Bancurile sunt glume mici, scurte sau amestecuri de cuvinte care suscita zambete, cateodata rasete incontrolabile, mai rar si suspine. Sunt amintiri prețioase care ținem la piept, dându-ne încărcături pozitve și susținându-ne să ne bucurăm de viața. Bancurile pot fi de toate tipurile, de la cele menite să-i atace pe alții la cele cu subînțelesuri ușoare și instantaneu “folosibile”. Acestea sunt veritabilele formule tratament pentru suflete obosite.

Râsul este folositor – el sudează spatiile dintre noi și construie relații între oameni și între țări, el îți mărește rezistența la stres, reglează nivelul de hormoni depreciativi.

Deci, bancurile nu sunt doar un mijloc de destindere pe moment, ele au efecte mult mai pozitive asupra ta decat ar parea la prima vedere.

2. Care sunt avantajele colecției noastre de glume?

Colecția noastră de 300+ bancuri amuzante de râs cu lacrimi este deosebit de important pentru cei care vor să pară cool si se fac la vorba. Aici devi un maestru al vorbirișoului, izbandind din când în când cu o glumă șmechera și părăsind auditoriul cu un zâmbet. Ne straduim sa adunam o selecție de bancuri de top care să rezoneaze cu fiecare ascultator, indiferent de vârstă, interese sau preocupări. Lucrurile mai amuzante ale lumii vor face circulându-se în intreaga lume.

O simțiți — aici, în această situație, aveți nevoie de bancuri amuzante și noi. Acestea vă vor simplifica prezența la evenimente importante sau vor aduce un zâmbet pe chipul auditorilor unor discursuri serioase.

În plus, încercăm să adunăm bancuri și nuvații din toate domeniile, de la bancuri despre matematică, politică la bancuri despre ingineria genetică și poezie contemporana. Nu vă fie teama – aici veți găsi si bancuri legate de fenomenele populare, de la îngeri și pierduta show-uri la produse media.

3. Câteva dintre cele mai amuzante bancuri care te vor face să râs cu lacrimi.

Oferim următoarele exemple de bancuri în bună voie.

 1. Primul banc este dedicat politeții sale și e confecționat fără invidie. Iată-l:
 • „Bunica unui băiat intră brusc în cameră și îl vede că se joacă cu o cutie abia deschisa de prezervative. Ea strigă: ‘Ce faci acolo?!’ și băiatul răspunde: ‘Doar mă salut cu domnul Curelă’.”
 1. Un alt banc, pentru cei cu bucurie de a prinde neatentii:
 • „Un om intră într-o farmacie și cere se cere să vândă 100 de tampoane. Farmacistul, surpins, spune: ‘Domnule, de ce aveţi nevoie de atât de multe?’ Domnul răspunde: ‘Bea în tăcere, am adus dintr-o petrecere la care am uitat să returnez paharele!’”
 1. Acest banc este foarte vechi, dar câvântă numai în cazul în care nu ești prea vechi să-l înțelegi:

-„Profilele dureroase detectează o victimă printr-o întrebare…

Hoțul de cafea fragile spune: ‘Bună dimineața! Vreau sa stiu… ai păstrat ultimile a milioane de grimase?’ .”

 1. Un banc despre bucuria de a face culmi ciudate:
 • “Doi tineri discuta in stil glamour: El: ‘Știi tu, Lucretia mea, dar mierea și vinul se împletesc numai atunci când suntem împreună’. Ea: ‘Trist.. nici cuburi de gheață?”

4. Glume funny cu umor neagr.

Organizam periodic colectii comice ușor morbiditați, mai ales atunci când publicul cere asta și știți de la început că această operațiune va fi platită cu un râs gros.